Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»

Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα ξεκινήσει μέσω της Εταιρείας Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ΑΑΕ ΟΤΑ (Δήμος Αθηναίων – Κ.Ε.Δ.Ε.) και της Εθελοντικής Οργάνωσης των Αποφοίτων του Εθνικού Προγράμματος «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους»  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους» (ιστοσελίδα προγράμματος www.ethelontismos.gr)

 Χώρος διεξαγωγής του προγράμματος: Αίθουσα σεμιναρίων της Δημοτικής Επιχείρησης ΕΑΣΥ Λιοσίων 145 (1ος όροφος) πλατεία Αττικής (έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ).

Η ημερομηνία έναρξης, οι ημέρες κι οι ώρες διεξαγωγής θα σας ανακοινωθούν μετά την συγκέντρωση των αιτήσεων – εκδηλώσεων ενδιαφέροντος.

(Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες καθώς και Σάββατο ή Κυριακή)

Παρακαλούμε  στείλτε την αίτησή σας στο email protekta2002@gmail.com ή  στο Fax 210 3239498 μέχρι και  την Παρασκευή 22/11/2013.

Επίσης  προωθήστε το email και την αίτηση σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  και θα ήθελαν στη συνέχεια να προσφέρουν κοινωνικό έργο με την ιδιότητα του εθελοντή πολιτικής προστασίας.στο δημο Αθηναιων

 Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση στα τηλ της ΕΑΣΥ (210-3311280-1)

Συνημμένα αρχεία:

1. Δελτίο Τύπου

2. Αίτηση Προγράμματος

Updated: December 10, 2013 — 9:02 am