Μοναδικά προνόμια με την DOCTORS HOSPITAL HEALTH CARD

main-bgsss

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την κλινική DOCTORS HOSPITAL σας προσφέρουμε την DOCTORS HOSPITAL HEALTH CARD μονο με 15€ ετησίως,

η οποία παρέχει  την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, τόσο σε πρωτοβάθμιο όσο και σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, υψηλού επιπέδου, με σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους σε παγκόσμιο επίπεδο, και με τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Ετσι λοιπόν έχετε στη διάθεσή σας:

1. Απεριόριστες Δωρεάν Ιατρικές Επισκέψεις στα τακτικά ιατρεία σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, (Παθολόγους, Ουρολόγους, Ορθοπεδικούς, Καρδιολόγους, Αγγειολόγους, Ενδοκρινολόγους, Διαβητολόγους, Γενικούς Χειρουργούς, Χειρουργούς Παχυσαρκίας, Χειρουργούς Μαστού, Ω.Ρ.Λ., Πλαστικούς Χειρουργούς, Νευροχειρουργούς, Θωρακοχειρουργούς, Γυναικολόγους), του νοσηλευτικού ιδρύματος DOCTORS HOSPITAL, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα υγείας που σας ταλαιπωρεί και να σας πληροφορήσουν ανάλογα.

2. Ένα Δωρεάν ετήσιο Check – up το οποίο περιλαμβάνει: (Γενική αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, SGOT, SGPT, Α/Α θώρακος, Η.Κ.Γ., U/S άνω και κάτω κοιλίας).

3. Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση παραπεμπτικού και σε τιμές Δημοσίου όταν δεν υπάρχει παραπεμπτικό.

4. Δωρεάν Οδοντιατρικός καθαρισμός μέχρι δύο φορές το χρόνο και λοιπές οδοντιατρικές πράξεις με προνομιακές τιμές, σε συνεργαζόμενους Οδοντιάτρους του δικτύου Med4U.

5. Επίσκεψη σε εφημερεύοντες ιατρούς σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού με συμμετοχή 5,00€ (περιλαμβάνονται οι on call ιατροί).

6. Νοσηλεία με έκπτωση έως 50%

7. Δωρεάν μεταφορά με τα ασθενοφόρα του DOCTORS’ HOSPITAL, όταν το περιστατικό είναι επείγον.

8. Κάλυψη έως 100% στα ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης (ατομικά ή ομαδικά) με συμμετοχή του ασφαλισμένου.

9. Ειδικά προνομιακά check – up, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Στο Doctors’ Hospital έχετε την δυνατότητα να :
› Aντιμετωπίσετε την παχυσαρκία με σύγχρονες (ρομποτικές) χειρουργικές μεθόδους σε παγκόσμιο επίπεδο, με έκπτωση 50%, εφ όσον γίνει χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα.

› Αντιμετωπίσετε παθήσεις του προστάτη όπως είναι η ριζική προστατεκτομή με την πρωτοποριακή μέθοδο DA VINCI (ρομποτική χειρουργική), η οποία αποτελεί την πλέον σύγχρονη χειρουργική μέθοδο σε παγκόσμιο επίπεδο, με έκπτωση 50%, εφ όσον γίνει χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα. Η μέθοδος αυτή εκτός όλων των άλλων προτερημάτων, δεν επηρεάζει την στυτική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται οργανικά και ψυχολογικά προβλήματα στον ασθενή.

› Να απαλλαγείτε από τους κυρσούς με την μέθοδο Laser, η οποία είναι ανώδυνη, αναίμακτη, και έχει αποκατάσταση σε 24 ώρες, με έκπτωση 50%, εφ όσον γίνει χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα.
› Να κάνετε επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής, με έκπτωση έως και 50%.

Η Κλινική Doctors’ Hospital βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Κεφαλληνίας 26) σε σημείο με εύκολη πρόσβαση από τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι μια σύγχρονη, άρτια εξοπλισμένη γενική κλινική, δυναμικότητας 75 κλινών. Καλύπτει δε μεγάλο εύρος διαγνωστικών, ερευνητικών και θεραπευτικών υπηρεσιών, όλων των ιατρικών ειδικοτήτων. Το άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα υψηλού επιπέδου, όλο το 24ωρο.

Updated: May 5, 2014 — 3:54 pm